Friskvårdsmassage

14720537_1259912250717562_1316588840608150992_n

Hur går det till?
Jag kommer hem till dig och behandlar din hund där den är som tryggast.  Vi börjar med att föra journal om hunden så som ras, ålder, tidigare skador, hundens vardag, träning osv. Sedan börjar jag med att med att palpera igenom hunden och utföra böjprov. Med böjprov innebär att jag kollar rörligheten i leder och muskulatur. Därefter palperar jag igenom muskulaturen efter spänningar. Därefter utför vi en rörelsekontroll som innebär att jag vill se hunden i skritt, trav och galopp för att se om hunden har några avvikelser eller är halt.
Visar sig hunden ha väldigt ont eller är halt ska man kontakta en fysioteraput eller veterinär. Jag ställer inga diagnoser och mina behandlingar ersätter inte veterinärvård.

Efter att vi fört journal och känt igenom samt gjort rörelsekontrollen är det dags att massera!
Välj ut en plats i förväg där hunden kan ligga bekvämt och få lugn och ro. De flesta kunderna väljer att lägga en filt över soffan eller på bordet. Jag rekommenderar alltid att ha samma filt för att hunden ska koppla ihop filten med massage eller laser.
Har hunden aldrig fått massage förut kan den vara lite orolig första gångerna för att den inte vet vad som väntas av den, därför är det jätteviktigt att du som ägare har kissat av hunden innan behandlingen och avsatt tid för detta så du lugnt kan sitta med som moraliskt stöd för din hund.

Många hundar blir trötta efter massagen då massage utsöndrar oxytocin (även kallat lugn-och-ro-hormon) så låt din hund vila resten av dagen, bara korta promenader.

Behandlingen tar ca. 60minuter och du kan välja mellan att boka en tid enbart för massage eller för massage och laser på spända områden.

Är du själv spänd? Passa på att boka in elektroterpi för dig själv!

Friskvårdsmassage  och rörelsekontroll ca60min. Rabatterat pris 400kr.
Friskvårdsmassage kombinerat med Laser på de spända områdena inkl rörelsekontroll ca 60min. Rabatterat pris 550kr.